Skořicové řezy s bílou čokoládou

55 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
    • 1lžičkaKakao - prášek
    • 290gramůMáslo čerstvé
    • 230gramůCukr krupice
    • 3lžíceKáva instantní
    • 120gramůČokoláda bílá
    • 230gramůSamokypřicí mouka
    • 60mililitrůMléko plnotučné
    • 1lžičkaSkořice mletá
    • 180gramůCukr moučkový
Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
292 mg
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mouku, kypřicí prášek, kakao, 230 g másla, cukr krystal, vejce, kávu a vypracujeme těsto. Do vymazané zapékací mísy s pečícím papírem vložíme těsto a pečeme ho čtyřicet minut, pak odstraníme papír a korpus necháme vychladnout.
  • 2
    Bílou čokoládu, zbytek másla a mléko rozpustíme ve vodní lázni. Poté směs odstavíme, přidáme cukr moučku a dobře promíchanou polevu naneseme na korpus. Řezy posypeme skořicí a po ztuhnutí je nařežeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.