Skořicové sušenky II

18 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 10gramůSkořice mletá
    • 100gramůMáslo
    • 120gramůCukr moučka
    • 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
66 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si mouku, cukr, změklé máslo a mletou skořici. Vejce rozklepneme. Všechny suroviny smícháme tak, aby nám vznikla hmota, nezapomeneme na lžičku prášku do pečiva.
  • 2
    Těsto rozválíme na vále a pomocí formiček nebo nože vyřízneme tvary dle své fantazie. Dáme na plech vyložený pečícím papírem.
  • 3
    Skořicové sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C 8 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.