Skořicové sušenky II
18 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 10gramůSkořice mletá
- 100gramůMáslo
- 120gramůCukr moučka
- 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
66 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme si mouku, cukr, změklé máslo a mletou skořici. Vejce rozklepneme. Všechny suroviny smícháme tak, aby nám vznikla hmota, nezapomeneme na lžičku prášku do pečiva.
- 2Těsto rozválíme na vále a pomocí formiček nebo nože vyřízneme tvary dle své fantazie. Dáme na plech vyložený pečícím papírem.
- 3Skořicové sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C 8 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.