Skořicový pudink z francouzských toastů

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
447 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečící formu vymačeme máslem.
  • 2
    Plátky toastového chleba nakrájíme na 2,5 cm tlusté pásky.
  • 3
    Vejce, bílek vyšleháme se skořicí a vanilkou.
  • 4
    Smetanu smícháme s mlékem a cukrem.
  • 5
    Do mísy skládáme toastový chléb, který namáčíme v mléce a smetaně. Nakonec zalijeme vaječnou směsí, trochu promícháme (abychom nerozbili plátky chleba) a pečeme 30 minut na 200 °C.
  • 6
    Podáváme s lesním ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.