Skotský koláč

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
28 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
925 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prosejeme mouku, cukr a kukuřičný škrob do misky, přidáme máslo a vše důkladně prohněteme, nejlépe rukama.
  • 2
    Předehřejeme troubu na 160°C. Formu na pečení vysypeme moukou a připravíme plech na pečení, na který položíme pečící papír. Připravené těsto zlehka natlačíme do formy, tu poté obrátíme i s těstem na připravený plech. Těsto z formy vyklopíme na plech.
  • 3
    Pečeme 40 minut dozlatova.
  • 4
    Hotový koláč posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.