Sladce pikantní pomeranče pečené na grilu

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče oloupeme a dužinu nakrájíme na plátky silné cca 2,5cm. Smícháme brandy a cukr, do směsi vložíme plátky pomerančů a obalíme.
  • 2
    Rozložíme je na čtverce alobalu, posypeme kardamomovými tobolkami, rohy alobalu spojíme a přeložíme.
  • 3
    Grilujeme na venkovním grilu na mírně vychladlém uhlí 15-20min nebo v troubě předehřáté na 200C cca 10-15min.
  • 4
    Pomeranče podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.