Sladká jablečná rýže

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky, které povaříme ve vodě 4 minuty. Scedíme, přidáme máslo, sirup, citronovou šťávu, vanilkový cukr a nastrouhaný zázvor. Řádně promícháme.
  • 2
    Hotovou rýži smícháme s jablečnou hmotou a servírujeme ozdobenou lístkem meduňky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.