Sladké jehněčí ocásky

30 min.
Čína

Ingredience

    • 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
    • 4lžíceVoda pitná
    • 5lžicCukr krupice
    • 1kusCukr vanilka
    • 3lžíceSolamyl
    • 3kusyVaječný bílek slepičí
    • 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
50 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
79 mg
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hladké mouky, cukru a 2 lžic vody vypracujeme těsto. Vyválíme z něj tenké šišky - ocásky.
  • 2
    Ze škrobové moučky, 2 lžic vody a pevného sněhu ušlehaného z bílků připravíme těstíčko. Obalíme v něm šišky a v pánvi na rozpáleném oleji je smažíme dozlatova.
  • 3
    Ocásky posypeme vanilkovým cukrem a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.