Sladké patizonové řezy

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse utřeme celá vejce s máslem a cukrem do pěny. Přidáme očištěný, jemně nastrouhaný patizon a vmícháme mouku s práškem do pečiva.
  • 2
    Těsto nalijeme na vyšší plech vyložený pečicím papírem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.
  • 3
    Po vychladnutí moučník potřeme rybízovou zavařeninou a posypeme strouhaným kokosem.
  • 4
    Nakrájíme na řezy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.