Sladké plátky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
894 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
69 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve ušleháme bílek. Do vzniklého sněhu postupně přimícháme rozpuštěnou čokoládu, pomerančovou kůru a mleté mandle.
  • 2
    Hotovou směs nalijeme na pečicí papír a vytvarujeme do válce.
  • 3
    Směs v papíru necháme 1 hodinu v chladničce.
  • 4
    Rozbalíme roládu z papíru.
  • 5
    Bílou čokoládu rozpustíme spolu s máslem a potřeme celou roládu.
  • 6
    Roládu ihned obalíme mandlovými plátky.
  • 7
    Necháme 10 minut zatuhnout a krájíme tenké plátky, které rovnou servírujeme na talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.