Sladké žemle s kaštanovým krémem
14 min.
Ingredience
- 160gramůKaštanový krém
- 4kusyŽemle tuková
- 60gramůŠlehačka ve spreji
- 50gramůCukr moučkový
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
42 g
Cukr
12 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Kulaté žemle rozkrojíme podélně napůl, v pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cukr, necháme rozpustit. Vložíme půlky žemlí, osmažíme z obou stran. Žemle vyjmeme, polovinu potřeme kaštanovým krémem, přiklopíme druhou polovinou, upravíme na servírovací talíř, ozdobíme šlehačkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.