Sladké žemle s kaštanovým krémem

14 min.
Česká republika

Ingredience

    • 160gramůKaštanový krém
    • 4kusyŽemle tuková
    • 60gramůŠlehačka ve spreji
    • 50gramůCukr moučkový
    • 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
42 g
Cukr
12 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kulaté žemle rozkrojíme podélně napůl, v pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cukr, necháme rozpustit. Vložíme půlky žemlí, osmažíme z obou stran. Žemle vyjmeme, polovinu potřeme kaštanovým krémem, přiklopíme druhou polovinou, upravíme na servírovací talíř, ozdobíme šlehačkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.