Sladkokyselý mořský okoun

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
13 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu rozkrajíme na kostičky, dáme do mísy a vymačkáme k ní limetku. Necháme v ledničce, mezitím pokrájíme cibuli na drobno. Chilli nakrájíme na drobno, zázvor nastrouháme. Maso vyndáme z limetkového nálevu a obalíme v mouce.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni, šalotku, zázvor, chilli i prolisovaný česnek dvě minuty za stálého míchání opékáme. Následně přidáme rybu a pokračujeme v opékání i míchání další čtyři minuty. Nakonec vše zalijeme rybí omáčkou, přidáme cukr, povaříme ještě tři minuty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.