Sladkost z jablek

60 min.
Turecko

Ingredience

    • 150gramůCukr krupice
    • 60mililitrůCitronová šťáva
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 1000gramůJablka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
63 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců a stopek.
  • 2
    Naskládáme je do hrnce, zalijeme vodou a vaříme 10 minut. Poté přidáme citrónovou šťávu, cukr a pozvolna vaříme ještě 15 minut.
  • 3
    Podáváme vychlazené, zdobené šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.