Sladký chléb v čokoládě

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
21 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
751 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vytřeme pekáček máslem a naskládáme do něj krajíčky z chlebíčku jako tašky na střeše, po jedné straně potřené čokoládovým likérem a posypané rozmixovanými oříšky. Čokoládovou stranu, kterou dáme nahoru, potřeme zbytkem másla.
  • 2
    Smícháme vejce, mléko, smetanu a cukr podle chuti. Směsí přelijeme chlebíčky a necháme 10 minut stát. Poté je vkládáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme přibližně 40 minut.
  • 3
    Před podáváním posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.