Sladký chlebíček

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
38 g
Cukr
5 g
Vápník
85 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mléka nalijeme vanilkovou esenci a osladíme. Z bílé veky nakrájíme plátky jako na chlebíčky. Plátky na chvilku namočíme do ochuceného mléka, ale ne na dlouho, aby se nerozmočily.
  • 2
    V misce rozkvedláme vejce, každý plátek ve vejcích namočíme a smažíme po obou stranách v rozpáleném oleji dozlatova.
  • 3
    Na talířích jednotlivé chlebíčky posypeme cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.