Slanečci v krému

20 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
30 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
9 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky máčíme jeden den ve vodě a ještě půl dne v mléce. Potom je vykostíme a nakrájíme na kostičky. Přidáme nastrouhaná jablka, citronovou šťávu, nastrouhanou cibuli a lžičku hořčice.
  • 2
    Připravenou směs smícháme v misce s kyselou smetanou a podle chuti osladíme a okyselíme.
  • 3
    Hotový krém ozdobíme kolečky natvrdo uvařených vajec a okurkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 7. 2017
Slanečci v krému
Výborné 😉