Slaný koláč s hruškou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
50 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uválíme listové těsto, rozdělíme jej na dvě části a z každé vytvoříme tenké kolo o rozměru formy, kterou použijeme.
  • 2
    Formu na pečení vymažeme máslem a na dno položíme jeden díl listového těsta.
  • 3
    Těsto posypeme nadrobno nasekanou šunkou, nivou a hruškou. Nakonec položíme druhý díl listového těsta, jemně zatěsníme, aby nevykukovala náplň, a nakonec celé potřeme rozšlehaným vejcem.
  • 4
    Dáme péct do trouby na 45 minut při 180 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.