Sledě na dieppeský způsob

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
961 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme marinádu. Do mísy nalijeme víno, ocet, přisypeme na kolečka nakrájenou mrkev, cibuli pokrájenou na proužky, tymián, bobkový list, posekanou petrželku a nadrobno nakrájenou šalotku.
  • 2
    Do širšího hrnce vložíme očištěné sledě, zalijeme marinádou a na mírném ohni povaříme asi 10–12 minut. Hrnec odstavíme a sledě v marinádě necháme vychladnout.
  • 3
    Sledě upravíme na talíře, přelijeme vychlazenou marinádou a ozdobíme proužky citronové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.