Šlehačkové trubičky

45 min.
Česká republika

Ingredience

  • Krém
  • Trubičky
    • 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 250gramůHera
    • 250mililitrůSmetana ke šlehání
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
969 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
57 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
5 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hladké mouky, Hery a smetany ke šlehání vypracujeme těsto, které rozválíme a nakrájíme na čtverce.
  • 2
    Čtverce těsta navineme na kovové trubičky a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem 10-15 minut ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Upečené trubičky po vychladnutí plníme krémem.
  • 4
    Příprava krému: Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny, přidáme nastrouhané ořechy, rum a náplň dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.