Šlehačkové trubičky
45 min.
Ingredience
- Krém
- 200gramůMáslo
- 200gramůCukr moučkový
- 140gramůOřechy vlašské
- 1lžíceRum
- Trubičky
- 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůHera
- 250mililitrůSmetana ke šlehání
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
969 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
57 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
5 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Z hladké mouky, Hery a smetany ke šlehání vypracujeme těsto, které rozválíme a nakrájíme na čtverce.
- 2Čtverce těsta navineme na kovové trubičky a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem 10-15 minut ve středně vyhřáté troubě.
- 3Upečené trubičky po vychladnutí plníme krémem.
- 4Příprava krému: Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny, přidáme nastrouhané ořechy, rum a náplň dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.