Šlehačkový beránek

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vlijeme smetanu ke šlehání, rozklepneme celá vejce a vše rozšleháme do polohusta.
  • 2
    Potom pozvolna zašleháme cukr, vanilkový cukr a vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  • 3
    Těsto nalijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané formy beránka. Pečeme v předem vyhřáté troubě nejdříve zprudka, potom zvolna dopékáme.
  • 4
    Po upečení beránka opatrně vyklopíme z formy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.