Šlehačkový krém s ovocem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné jahody rozmixujeme na pyré.
  • 2
    Plátky želatiny namočíme na chvíli do misky s trochou studené vody, vyjmeme je a vymačkáme. Plátky potom rozpustíme ve 2 lžících horké vody.
  • 3
    Smetanu šleháme s moučkovým cukrem a zvolna přiléváme rozpuštěnou želatinu. Směs vyšleháme zcela dotuha. Nakonec vmícháme jahodové pyré a citronovou šťávu.
  • 4
    Krém necháme před použitím v chladu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.