Slepované skořicové cukroví

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, másla, cukru, mletých oříšků a žloutku vypracujeme těsto. Necháme je asi 3 hodiny odpočinout.
  • 2
    Z těsta vyválíme plát a tvořítkem vykrajujeme různé tvary. Polovinu potřeme vodou a posypeme skořicí. Upečeme na vymazaném plechu.
  • 3
    Po vychladnutí slepujeme stejné tvary meruňkovou marmeládou. Nahoře budou ty, které jsme posypali skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.