Slivovice saury

2 min.

Ingredience

    • 1decilitrSlivovice
    • 5centilitrůCitronová šťáva
    • 10gramůCukr krupice
    • 10gramůŠvestky
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Sacharidy
8 g
Vláknina
170 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pracovní plochu postavíme 2 vychlazené vysoké sektové sklenky.
  • 2
    Šejkr do půlky naplníme drceným ledem, přidáme slivovici, cukr, citronovou šťávu, šejkr dobře uzavřeme a protřepeme.
  • 3
    Hotové saury přecedíme do připravených sklenic, do každé vhodíme sušenou švestku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.