Slunce koktejl
2 min.
Ingredience
- 1decilitrWhisky
- 5centilitrůBrandy
- 2centilitryCitronová šťáva
- 2centilitryLimetková šťáva
- 2centilitryPomerančová šťáva
- Cukrová krusta
- 1kusCitrony
- 20gramůCukr krupice
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Cukrová krusta: Na malý talířek vymačkáme šťávu z 1 ks citrónu, na jiný zas nasypeme cukr a povrch skleničky namočíme nejdříve do citrónové šťávy a potom do cukru. Skleničky postavíme vedle sebe. Do šejkru vložíme osm kostek ledu, nalijeme whisky, brandy, citrónovou, pomerančovou a limetkovou šťávu, šejkr dobře uzavřeme a protřeseme.
- 2Opatrně otevřeme šejkr a hotový koktej přelijeme do připravených sklenek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.