Šmakoun se zadělávanými fazolkami

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 400gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 200gramůŠmakoun
    • 10gramůMáslo čerstvé
    • 1špetkaSůl mořská
    • 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hladkou mouku nasucho opražíme, zředíme nálevem z fazolek a chvíli povaříme.
  • 2
    Potom přidáme sterilované fazolky, ohřejeme a osolíme. Pokrm dochutíme citronovou šťávou a kouskem čerstvého másla.
  • 3
    Podáváme s prohřátým plátkem šmakounu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.