Smažená čekanka s anglickou slaninou
25 min.
Ingredience
- 100gramůČekanka
- 50gramůAnglická slanina
- 15gramůMed včelí
- 25mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme opatrně čekankové puky, pokapeme medem a zvolna smažíme asi 15 minut. Čekanku vyjmeme vidličkou, položíme na papírovou utěrku, necháme okapat. Do pánve položíme plátky slaniny a zprudka osmahneme do křupava.
- 2Na talířky rozložíme plátky slaniny, na ně položíme po jednom čekankovém puku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.