Smažená jablka
20 min.
Ingredience
- 4lžíceCukr moučkový
- 1špetkaSkořice mletá
- 1lžičkaCukr krupice
- 100gramůTuk
- 0,75kilogramJablka
- 0,5lžičkaRum
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme asi na 1cm silné plátky. Marinujeme je v citronové šťávě, cukru, rumu a skořici 10 minut.
- 2Připravená jablka namočíme do mléčného těsta a smažíme je v horkém tuku po obou stranách. Dáme okapat a pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.