Smažená rýže s fazolkami

35 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
564 mg
Cukr
675 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme rýži ve slané vodě 12-15 minut doměkka. Procedíme, propláchneme horkou vodou, znovu procedíme a dáme stranou.
  • 2
    Ve woku rozehřejeme polévkovou lžíci oleje, přidáme nasekanou cibuli a smažíme 3-5 minut doměkka. Přidáme papriku, zázvor, nakrájené žampiony a fazolové lusky a smažíme 2-3 minuty doměkka. Vyndáme z pánve.
  • 3
    Ve woku rozehřejeme zbývající olej, nasypeme rýži a mícháme zvolna 7-8 minut, aby se prohřála. Vmícháme sójovou omáčku. Vrátíme do pánve zeleninu a přidáme vařené garnáty a cibulku. Promícháme, ozdobíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.