Smažené karamelové banány

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
10 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Banány oloupeme, necháme je v celku nebo je nakrájíme šikmo na silnější plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo a banány opékáme do zlatohněda z obou stran. Pak pánev sundáme z ohně, přidáme do ní rum, pomerančovou šťávu a med. Pánev vrátíme na oheň a směs necháme vařit asi 30 vteřin a banány v ní obalíme.
  • 3
    Opečené banány přendáme na servírovací talíře, dáme na ně zakysanou
  • 4
    smetanu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.