Smažený hermelín s brusinkovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
19 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelíny podélně přepůlíme a obalíme v trojobalu. Osmažíme na oleji.
  • 2
    Podáváme s hranolky a brusinkovou omáčkou, kterou připravíme tak, že svaříme brusinky s vodou, cukrem, pomerančovou kůrou a brusinkovým džusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 24. 9. 2015
Smažený hermelín s brusinkovou omáčkou
Smažený hermelín s brusinkovou omáčkou předčil mé očekávání. Občas jsem toto jídlo viděla i v jídelním lístku v restauraci, ale neodvážila jsem se ho objednat, protože jsem se bála, že mi nebude chutnat. Ale doma jsem ho vyzkoušela a je to vážně báječné jídlo. 😋