Smažený hrášek

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 100mililitrůOlej stolní
    • 2lžíceMléko polotučné
    • 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
394 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka, mouky a vejce připravíme hustší těstíčko, které kapeme nebo prolisujeme přes cedník s většími otvory na pánev s rozehřátým olejem a smažíme dozlatova.
  • 2
    Hotový hrášek necháme okapat na ubrousku.
  • 3
    Podáváme jako přílohu do polévek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.