Smažený pivní sýr se šunkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůSýr Krkonošský pivní
    • 260gramůŠunka dušená
    • 80gramůVejce slepičí
    • 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 200mililitrůMléko polotučné
    • 200gramůTuk
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
36 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
315 mg
Cukr
62 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do plátků šunky zabalíme plátky pivního sýru.
  • 2
    Z vajec, mléka a z prosáté mouky připravíme hustší těstíčko, ve kterém zabalené plátky smáčíme.
  • 3
    Porce smažíme v tuku do zlatavé barvy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.