Šnečci z pomazánkového másla Ládi Hrušky

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůMáslo pomazánkové
    • 100gramůSalám Poličan
    • 150gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 100mililitrůKečup
    • 5gramůMajoránka
    • 1kusVejce slepičí
    • 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
35 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
163 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky a pomazánkového másla vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na asi 0,5 centimetru silný obdélníkový plát.
  • 2
    Plát těsta potřeme kečupem a poklademe kolečky salámu a plátky sýru. Poté placku s náplní srolujeme jako roládu a nakrájíme nožem na plátky silné asi 1 centimetr.
  • 3
    Šneky vyskládáme na plocho na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme majoránkou.
  • 4
    Pečeme v troubě při 180 °C asi 15 minut do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.