Šnečci z pomazánkového másla Ládi Hrušky
30 min.
Ingredience
- 200gramůMáslo pomazánkové
- 100gramůSalám Poličan
- 150gramůSýr Eidam cihla 30%
- 100mililitrůKečup
- 5gramůMajoránka
- 1kusVejce slepičí
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
35 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
163 mg
Postup přípravy
- 1Z mouky a pomazánkového másla vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na asi 0,5 centimetru silný obdélníkový plát.
- 2Plát těsta potřeme kečupem a poklademe kolečky salámu a plátky sýru. Poté placku s náplní srolujeme jako roládu a nakrájíme nožem na plátky silné asi 1 centimetr.
- 3Šneky vyskládáme na plocho na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme majoránkou.
- 4Pečeme v troubě při 180 °C asi 15 minut do zlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.