Šneci s klobásou a sýrem
45 min.
Ingredience
- 20dekagramůSýr Eidam cihla 40%
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyKlobása Dunajská
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
998 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
73 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Klobásky necháme ztuhnout v mrazáku a pak je spolu se sýrem nastrouháme do mísy.
- 2Přídáme tři vejce.
- 3Listové těsto rozdělíme na čtyři díly, každý rozválíme na obdélník.
- 4Posledním vejcem potřeme delší okraj, tence pomažeme hmotou a srolujeme.
- 5Nakrájíme na asi 1 cm plátky a klademe na plech.
- 6Pečeme do růžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 31. 12. 2015
Šneci s klobásou a sýrem
Šneci byly rychle vyrobeny. Tak též rychle se snědli. Dávám palec nahoru 😉.