Šneci s klobásou a sýrem

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 20dekagramůSýr Eidam cihla 40%
    • 4kusyVejce slepičí
    • 2kusyKlobása Dunajská
    • 500gramůListové těsto
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
998 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
73 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásky necháme ztuhnout v mrazáku a pak je spolu se sýrem nastrouháme do mísy.
  • 2
    Přídáme tři vejce.
  • 3
    Listové těsto rozdělíme na čtyři díly, každý rozválíme na obdélník.
  • 4
    Posledním vejcem potřeme delší okraj, tence pomažeme hmotou a srolujeme.
  • 5
    Nakrájíme na asi 1 cm plátky a klademe na plech.
  • 6
    Pečeme do růžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 31. 12. 2015
Šneci s klobásou a sýrem
Šneci byly rychle vyrobeny. Tak též rychle se snědli. Dávám palec nahoru 😉.