Soleta-citronový dort

10 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
15 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citrony omyjeme a vylisujeme z nich šťávu. Poté ji rozmixujeme s kondenzovaným mlékem a salkem.
  • 2
    Sušenky rozložíme na hluboký talíř a přelijeme je rozmixovanou hmotou. Tyto vrsty několikrát zopakujeme.
  • 3
    Dort necháme chladit v lednici cca 6hodin.
  • 4
    Poté nakrájíme, dozdobíme snítkou máty, plátkem ananasu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.