Sorbet se sektem

20 min.
Francie

Ingredience

    • 500mililitrůSirup Monin - grenadina
    • 150mililitrůCitronová šťáva
    • 550mililitrůVíno šumivé (sekt)
    • 60mililitrůLikér meruňkový
    • 120gramůLimetka
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
850 mg
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme sirup, citronovou šťávu, doplníme šampaňským, promícháme, nalijeme do formiček a dáme zamrazit. Díky bublinkám ve víně bude sorbet po zamražení dobře drolivý.
  • 2
    Po zamražení vyklopíme sorbet do zmrzlinových pohárků, pokapeme likérem, ozdobíme kousky limetky, doplníme dezertní lžičkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.