Sorbet z citrusů podávaný s campari

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
663 mg
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnku vlijeme vodu a přidáme cukr, svaříme na sirup. K vychladlému sirupu přilijeme grapefruitovou i pomerančovou šťávu, přilijeme víno a Campari.
  • 2
    Ušleháme sníh z bílků, vmícháme ho do vzniklé hmoty. Potom hmotu vložíme do zmrzlinového strojku a mrazíme, občas promícháme.
  • 3
    Před podáváním necháme sorbet mírně rozmrazit. Lžícemi z něj tvoříme noky a servírujeme. Zdobíme nastrouhanou pomerančovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.