Sorbet z kokosu pro alergiky
5 min.
Ingredience
- 800mililitrůKokosové mléko
- 85gramůCukr moučkový
- 1lžíceKokos sušený
- 1lžíceRum
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
39 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
43 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Kokosové mléko vlijeme do kastrolu, přisypeme k němu cukr a kokos. Ohříváme směs na mírném ohni, dokud se cukr úplně nerozpustí. Poté přilijeme rum a odstavíme z plotny.
- 2Směs necháme vychladnout při pokojové teplotě, chladíme 30 minut, poté zmrazíme v přístroji na výrobu zmrzliny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.