Soté z letní zeleniny

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podélně na poloviny rozkrojíme mrkve, na kolečka nakrájíme cukety a fazolky a jarní cibulky a ředkvičky překrojíme na poloviny.
  • 2
    Máslo rozehřejeme ve woku, přidáme všechnu zeleninu a smažíme, dokud není křehká, ale stále křupavá.
  • 3
    Zahřejeme v hrnci olivový olej, bílé víno, vinný ocet a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Sundáme z ohně a přidáme nasekaný estragon.
  • 4
    Zeleninu přelijeme zálivkou, promícháme a přemístíme na ohřátou servírovací mísu.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.