Špagetový nákyp
40 min.
Ingredience
- 100gramůŠpagety, Makarony
- 2lžíceHrozinky
- 2lžíceMandle plátky
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 4lžíceCukr moučkový
- 0,5litrMléko plnotučné
- 0,5lžičkaKardamom
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
1 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Špagety nasucho pražíme, až mírně zhnědnou. Potom je uvaříme v mléce doměkka a osladíme je moučkovým cukrem.
- 2Na másle osmahneme hrozinky a mandle a vmícháme je do špaget. Dále vaříme a když nákyp zhoustne, odstavíme jej z ohně a poprášíme kardamomem.
- 3Nákyp podáváme teplý.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.