Špaldovo - datlové hvězdičky v čokoládové polevě

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
25 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny suroviny zpracujeme na hladké těsto, zabalíme do fólie a necháme přes noc odpočinout v chladu.
  • 2
    Vyválíme plát a vykrájíme hvězdičky.
  • 3
    Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 170°C. Vytáhneme ještě měkké, po vychladnutí ztuhnou.
  • 4
    Poléváme rozpuštěnou polevou a zdobíme lískovým oříškem.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.