Špenát kašmírský
30 min.
Ingredience
- 500gramůŠpenát listový čerstvý
- 2lžíceOlej z hořčičných semínek
- 0,25lžičkaGaram masala
- 1lžičkaHořčičné semínko
- 2kusyŠalotka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
610 mg
Postup přípravy
- 1Ze špenátu odstraníme tvrdé stonky.
- 2Ve woku rozehřejeme hořčičný olej, přidáme hořčičná semínka a garam masalu a přikryjeme wok poklicí. Když praskání ustane, přidáme pokrájenou šalotku a špenát. Špenát vaříme 15 minut, dokud se nevyvaří většina vody, poté špenát a cibulku vyndáme a scedíme zbývající vodu.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.