Špízová bašta

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
54 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na plátky nakrájíme špek, papriku, cibuli a na proužky žampiony.
  • 3
    Kousky masa a zeleniny postupně napichujeme na jehlu.
  • 4
    Hotové špízy posypeme kořením a dáme péct na gril nebo do trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 9. 1. 2016
Špízová bašta
Výborné a šťavnaté. Zavonělo po žampionech. Maso jsem nejdříve opekla zvlášť na pánvi a potom napichovala na špejli.