Srnčí hřbet

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1baleníŽelatina v prášku
    • 500gramůZelenina nakládaná
    • 20dekagramůŠunkový salám
    • 1lžícePolévkové koření
    • 5kusůVejce slepičí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařená vajíčka nakrájíme na kostičky, salám nastrouháme.
  • 2
    Sterilizovanou zeleninu slijeme stranou a v ní rozpustíme želatinu.
  • 3
    Vše smícháme dohromady a vlijeme do formy srnčího hřbetu.
  • 4
    Necháme v chladničce ztuhnout do příštího dne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.