Srnčí hřbet po uhersku
80 min.
Ingredience
- 40gramůMrkev kořen
- 200gramůSrnčí maso
- 20gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceVíno bílé
- 40gramůCibule
- 1lžíceSardelová pasta
- 40gramůŠunka dušená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
942 mg
Cukr
973 mg
Postup přípravy
- 1Do kastrolu vložíme máslo, plátky cibule a mrkve, odblaněný srnčí hřbet, osolíme a opečeme. Podlijeme vývarem a vínem a dusíme.
- 2Téměř měkké maso vyjmeme, nakrájíme na porce, ale nedokrojíme - mezi jednotlivé plátky vložíme nakrájenou šunku a sardelovou pastu s máslem. Ještě krátce dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.