Srnčí salát ovocný

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 30mililitrůCitronová šťáva
    • 200gramůBanány
    • 200gramůKompot ananasový
    • 80gramůKompot brusinkový
    • 150gramůZakysaná smetana
    • 4gramyCukr moučkový
    • 600gramůSrnčí maso pečené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
8 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené srnčí maso nakrájíme na kostky, banány oloupeme, ananasový kompot scedíme. Do salátové mísy nasypeme kostky masa, zakapeme citronovou šťávou, banány s ananasem rozmixujeme, přidáme k masu, přimícháme brusinky z kompotu, zakysanou smetanu a podle chuti dosladíme moučkovým cukrem. Důkladně promícháme a před podáváním v lednici vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.