Staročeská ovocná polévka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Povidla zředíme trochou vody, přidáme očištěné, na kousky nakrájené ovoce, celou skořici a vaříme, až je ovoce měkké.
  • 2
    Skořici vyjmeme a polévku podle chuti přisladíme.
  • 3
    V 1 lžíci studené vody rozmícháme solamyl, vlijeme do polévky a krátce povaříme.
  • 4
    Polévku podáváme teplou i studenou. Můžeme podávat s chlebem nebo vánočkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.