Šťáva k telecímu masu
40 min.
Ingredience
- 50gramůTuk
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůZelenina kořenová
- 100gramůTelecí plec
- 0,06litrVíno bílé
- 500gramůTelecí kosti
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
716 mg
Cukr
680 mg
Postup přípravy
- 1Nasekané kosti a nakrájené maso osmahneme na pekáčku v troubě dohněda - často obracíme.
- 2Tuk slijeme, přidáme kousek másla, nakrájenou zeleninu, cibuli a vše krátce osmahneme. Zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a dobře provaříme.
- 3Šťávu zdecíme a ještě povaříme, popřípadě sebereme z povrchu tuk.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.