Šťáva k telecímu masu

40 min.
Rakousko

Ingredience

    • 50gramůTuk
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 100gramůZelenina kořenová
    • 100gramůTelecí plec
    • 0,06litrVíno bílé
    • 500gramůTelecí kosti
    • 0,5litrVývar z hovězích kostí
    • 0,5kusCibule
    • 0,5lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
716 mg
Cukr
680 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekané kosti a nakrájené maso osmahneme na pekáčku v troubě dohněda - často obracíme.
  • 2
    Tuk slijeme, přidáme kousek másla, nakrájenou zeleninu, cibuli a vše krátce osmahneme. Zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a dobře provaříme.
  • 3
    Šťávu zdecíme a ještě povaříme, popřípadě sebereme z povrchu tuk.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.