Steaky z mečouna a koriandrovým máslem

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
803 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout.
  • 2
    Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech stran. Na plátky pokrájenou papriku a okurku zakapeme olejem, opečeme z každé strany přibližně 3 minuty. Steaky se zeleninou dáme na talíře a ozdobíme koriandrovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.