Steaky z mečouna a koriandrovým máslem
15 min.
Ingredience
- Koriandrové máslo
- 130gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžíceSýr Eidam cihla 30%
- 750gramůFilé z mečouna
- 100gramůPaprika zelená
- 200gramůOkurky
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
803 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout.
- 2Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech stran. Na plátky pokrájenou papriku a okurku zakapeme olejem, opečeme z každé strany přibližně 3 minuty. Steaky se zeleninou dáme na talíře a ozdobíme koriandrovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.