Steaky z mečouna s koriandrem

25 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
334 mg
Cukr
789 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo smícháme s parmazánem a koriandrem.
  • 2
    Vložíme do máslové formy a dáme stranou.
  • 3
    Na rošt potřený olejem rozpáleného grilu dáme rybí steaky a z každé strany grilujeme 4 minuty.
  • 4
    Přidáme zeleninu a z obou stran ogrilujeme.
  • 5
    Hotovou rybu se zeleninou rozdělíme na nahřáté talíře.
  • 6
    Plátek mečouna ozdobíme lžící koriandrového másla a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.