Steaky z mečouna s koriandrem
25 min.
Ingredience
- 1kusFeferony
- 4kusyFilé z mečouna
- 1lžíceOlej olivový
- 4kusyCuketa
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 115gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
334 mg
Cukr
789 mg
Postup přípravy
- 1Máslo smícháme s parmazánem a koriandrem.
- 2Vložíme do máslové formy a dáme stranou.
- 3Na rošt potřený olejem rozpáleného grilu dáme rybí steaky a z každé strany grilujeme 4 minuty.
- 4Přidáme zeleninu a z obou stran ogrilujeme.
- 5Hotovou rybu se zeleninou rozdělíme na nahřáté talíře.
- 6Plátek mečouna ozdobíme lžící koriandrového másla a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.