Štěrbák zapečený s rajčatovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůŠtěrbák zahradní
    • 100mililitrůOmáčka rajčatová
    • 100mililitrůVývar zeleninový
    • 80gramůSýr Parmezán
    • 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Štěrbák nakrájíme nahrubo, rajčatovou omáčku naředíme vývarem, přimícháme do ní strouhaný sýr.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, nasypeme do něj pokrájený štěrbák, zalijeme rajčatovou omáčkou se sýrem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 20 minut.
  • 3
    Podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.