Štěrbák zapečený s rajčatovou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 400gramůŠtěrbák zahradní
- 100mililitrůOmáčka rajčatová
- 100mililitrůVývar zeleninový
- 80gramůSýr Parmezán
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Štěrbák nakrájíme nahrubo, rajčatovou omáčku naředíme vývarem, přimícháme do ní strouhaný sýr.
- 2Pekáček vymažeme máslem, nasypeme do něj pokrájený štěrbák, zalijeme rajčatovou omáčkou se sýrem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 20 minut.
- 3Podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.